ÜHEST PAJAST | Safraniga ülilihtne ahjurisoto

Kristi Rebane
03.03.2022
Safraniga ülilihtne ahjurisoto | Kristi Rebane

See risoto ei valmi traditsiooniliselt algul sibulat potipõhjas praadides ja siis pliidi ääres riisile jaohaaval puljongit lisades. Roa valmistamise eest hoolitseb peaasjalikult ahi! Kodukokale jääb vaid risoto lõpus kreemjaks viimistleda.

Vaja läheb (neljale):

  • näpuotsatäis safraniniite

  • 0,5 dl kuuma vett

  • 1 sibul

  • 1 l kana-, veise- või köögiviljapuljongit

  • 3 dl risotoriisi

  • 1 sl võid

  • 0,5 dl kuiva valget veini

  • 50 g parmesani või muud kõva laabijuustu + serveerimiseks

  • soola-pipart

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid