SAMM-SAMMULT | Pidulik pohla-kamatort

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
20.02.2021
Palju õnne, kallis Eestimaa! | Kristi Rebane

Tähista 24. veebruaril Eesti Vabariigi aastapäeva piduliku kodumaistest maitsetest pungil tordiga. Hapukaid pohli mahendab kreemjas kodujuust ja põnevat mekki lisab tordile rukkikama. Palju õnne, kallis Eestimaa!

Vaja läheb (kaheksale):

Põhi:

  • 160 g kandilisi šokolaadiküpsiseid
  • 70 g võid

Täidis:

  • 16 g želatiini, kas lehtede või pulbrina (u 2 sl)
  • 300 g klassikalist kodujuustu
  • 100 g hapukoort
  • 1,5 dl suhkrut
  • 1 tl vanillikaunapastat või 1,5 tl vanilliessentsi
  • 2 sl (rukki)kamajahu
  • 2 dl vahukoort
  • 200 g maitsestamata toorjuustu

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid