AVASTA UUSI MAITSEID: mehhikopärased hakkliha-oatäidisega burritod

Kristi Rebane, Nipiraamat
10.01.2021
| Kristi Rebane

Parimad on burritod kohe pärast valmistamist, kui juust tänu kuumale hakklihasegule ja riisile juba sulab, kuid avokaadosalsa on veel värske ja mais krõmps. Burritode kõrvale kastmeks sobib hästi serveerida hapukoort.

Vaja läheb (neljale):

  • 1 dl riisiteri
  • 1 sibul
  • 250 g veisehakkliha
  • 0,5 tl vürtsköömneid
  • 0,5 tl jahvatatud koriandrit
  • 0,5−1 tl Cayenne’i pipart või tšillihelbeid
  • 400 g purk musti ube
  • 2 sl kontsentreeritud tomatipastat
  • soola
  • 1 suur või 2 väikest avokaadot
  • 1 laim
  • 4 suurt nisutortiljat
  • 1 dl maisiteri
  • 1,5 dl riivjuustu
  • praadimiseks õli

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid