SUUR MAITSETEST | Proovime ära, millist verikäkki pühadelauale panna!

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
13.12.2020
Maitseme meie poodides leiduvaid verikäkke, et jõulude eel oleks lihtsam valikut teha. | Fezbot2000 / Unsplash, tootjad

Kui Inglismaal serveeritakse praetud verikäkki aasta ringi osana traditsioonilisest Inglise hommikusöögist, siis Eestis süüakse verikäkki peamiselt jõulupühade ajal. Maitseme meie poodides leiduvaid verikäkke, et jõulude eel oleks lihtsam valikut teha.

Millist maitset verikäkkidest otsisime?

  • Pealt krõbedaks küpsenud ja seest mahlakas pehme verikäkk peab meie arvates olema parajalt rammus ning meeldivalt vürtsikas.
  • Traditsiooniliselt ei puudu verikäkist ka nähtavad pekitükid.

Verikäkk (Rakvere, 440 g)
Hind 1.19 (2.70/kg), Barbora

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid