Mõnus suupiste Mehhikost: maisikrõpsud ahjukalaga

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
21.08.2020
Nacho’d ehk soojad juustuga kaetud maisikrõpsud on Mehhikost pärit populaarsed suupisted, mida serveeritakse järjest enamate lisanditega. | Kristi Rebane

Nacho’d ehk soojad juustuga kaetud maisikrõpsud on Mehhikost pärit populaarsed suupisted, mida serveeritakse järjest enamate lisanditega. Õpetame sind tegema suviselt kerget lõhe- või forellisnäkki, mis ei nõua pikka aega köögis toimetamist ja maitseb igale kalasõbrale.

Vaja läheb (neljale):

  • 400 g lõhe- või forellifileed
  • poole sidruni mahla
  • pool punast sibulat
  • peotäis värsket koriandrit või lehtpeterselli
  • 5 sl marineeritud maisi
  • pakk maisikrõpse (185 g)
  • pool tšillikauna
  • 100 g juustu
  • serveerimiseks hapukoort, tomatikastet, guacamole't

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid