GENIAALNE KATSETUS: hõrk ja rikkaliku maitsega kukeseenepulber

Jana Olesk, ajakiri Nipiraamat
15.08.2020
Kui palju kasutusvõimalusi pulbril on: kastmetesse, suppidesse, pirukatäidistesse, pasteetidesse, maitsevõidesse ja -sooladesse. | Jana Olesk

Olen igal aastal kukeseeni kuumutanud ja siis sügavkülmutanud. Sel korral aga jagan oma uut eelmise aasta kukeseenekatsetust – kuivatatud seentest pulbrit. See on imeline viis säilitada kukeseente maitset ja vitamiine. Ja kui palju kasutusvõimalusi pulbril on: kastmetesse, suppidesse, pirukatäidistesse, pasteetidesse, maitsevõidesse ja -sooladesse.

Vaja läheb:

  • kukeseeni – nii palju, kui mets annab ja talvel perega ära jõuad süüa

Kuivata ja jahvata seeni nii:

1. Puhasta kukeseened ning lõika väiksemateks tükkideks. Kõige paremad on võimalikult kuivalt metsast toodud seened.

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid