VALMIVAD ILMA FRITÜÜRITA: parimad krõbedad bataadifriikad

Kristi Rebane
08.05.2021
Parimad krõbedad bataadifriikad. | Kristi Rebane

Tavaliste friikartulite kõrval on paljude lemmikuks saanud sügavoranžid magusa maitsega bataadist ehk maguskartulist kangid. Õpetame, kuidas kodus restoraniväärilisi krõbedaid bataadifriikaid valmistada, ja seda ilma fritüürita!

Vaja läheb (neljale pearoa kõrvale või kolmele näksimiseks):

  • 500 g bataati

  • 4 sl õli

  • 1 suur sl kartuli- või maisitärklist

  • soola-pipart

  • soovi korral 1 tl paprikapulbrit, küüslaugupulbrit või punet

  • serveerimiseks hapukoort või hapukoore-majoneesikastet

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid