Vaid viis koostisosa: tuunikala-kapparipasta valges koorekastmes

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
06.03.2021
Vaid viis koostisosa: tuunikala-kappari-pasta valges koorekastmes. | Kristi Rebane

Kui kastme keetmiseks ei ole pikalt aega, aitab toidu kiirelt lauale kodumaiste tootjate valmis Béchameli kaste. Selles retseptis saad kastmele toekust lisada tuunikalaga ja värskust kapparitega. Võid roa kõrvale valmistada lisaks värske salati.

Vaja läheb (neljale):

  • kaks 185 g konservi tuunikalatükkidega vees
  • 250–300 g meelepäraseid makarone
  • 350 ml Food Studio valmis Béchameli kastet
  • 2 sl kappareid
  • serveerimiseks parmesani
  • soola-pipart

Valmista pastat nii:

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid