VAID VIIS KOOSTISOSA | Šokolaadine kräsupea vaarikatega
Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
13.03.2021
Šokolaadine Kräsupea vaarikatega. | Kristi Rebane

 Nipiraamatu toimetus tähistab selle mahlase tordiga aga oma sünnipäeva, kuna just märtsikuus saab esimese ajakirja ilmumisest täis 13 aastat. Talvel tee kooki külmutatud marjadega, suvel kasuta kodumaiseid värskeid vaarikaid.

Vaja läheb (kaheksale):

  • 1 pakk šokolaadimuffinipulbrit
  • 1 dl + 3 sl maheda maitsega (rapsi)õli
  • 4 dl vaarikaid
  • 400 g hapukoort
  • 75 g tumedat šokolaadi

Valmista torti nii:

1. Sega muffinipulber õpetuse järgi 1 dl õli ja 2 dl külma veega tainaks. Vala segu 20 cm suurusesse küpsetuspaberiga.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid