VAID VIIS KOOSTISOSA: põhjata ja küpsetamata kodujuustutort tikritega

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
23.08.2020
Kui sul napib magustoidu tahenemiseks vajalikku aega, valmista maius pokaalidesse. | Kristi Rebane

Kodujuustu võid tordi jaoks püreestada, kuid ka teraliselt jääb tordi tekstuur mõnus. Kui sul napib magustoidu tahenemiseks vajalikku aega, valmista maius pokaalidesse – nii piisab ka lühemast seismisajast, et dessert serveerimiseks valmis saaks.

Vaja läheb (kuuele):

  • 5 želatiinilehte
  • 500 g kodujuustu
  • 2 dl vahukoort
  • 1⅓ dl suhkrut
  • 2 dl tikreid + serveerimiseks

Valmista torti nii:

1. Pane želatiinilehed külma veega kaussi paisuma.

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid