VAID VIIS KOOSTISOSA | Pidulik rostbiif kirsikastmega

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
06.12.2020
Rostbiif sobib nii pearoaks kui ka õhukeste viiludena külmlauale. | Kristi Rebane

Luksusliku pühadelaua katmiseks ei lähe vaja palju koostisosi ega tundide viisi kokkamist. Kvaliteetne liha särab oma lihtsuses, kõrval särtsakas kirsikaste. Parim rostbiif valmib laagerdunud lihast ja maitsestamisel kehtib reegel, et vähem on rohkem.

Kindlasti tõsta liha tund või paar enne küpsetamist toatemperatuurile ja ahjust tulnud rostbiifil lase enne lahti lõikamist seista, et kõik maitsekad mahlad lihas püsiksid. Rostbiif sobib nii pearoaks kui ka õhukeste viiludena külmlauale.

Vaja läheb (neljale):

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid