VAID VIIS KOOSTISOSA | Pidulik kalmaarisalat röstitud paprikaga

Kristi Rebane
13.05.2022
Kristi Rebane

Tasub meeles pidada, et kalmaar tahab kas kiiret kõrget kuumust või pikalt haudumist – vahepealne kuumutamine jätab mereanni tekstuuri kummiseks. See aga tähendab, et siinne hõrk kalmaarisalat valmib ekstra kiiresti.

Tervete kalmaarituubide asemel võid kasutada ka juba viilutatud tuube ehk kalmaarirõngaid.

Tervete kalmaarituubide asemel võid kasutada ka juba viilutatud tuube ehk kalmaarirõngaid.

Vaja läheb (neljale kergeks eineks):

  • 2 koos kombitsatega kalmaari või 3 kalmaarituubi

  • 1 suur punane paprika

  • peotäis peterselli

  • 1 sidruni mahl + riivitud koor

  • 3 sl külmpressitud oliiviõli + serveerimisel peale niristamiseks

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid