VAID VIIS KOOSTISOSA | Õhkõrn šokolaadivaht

Kristi Rebane
23.12.2021
Õhkõrn šokolaadivaht | Kristi Rebane

Šokolaadivaht on nauditav magustoit ka nõudliku maitsemeelega sööjale, eriti kui serveerid vahtu klaasidest või magustoidupokaalidest, lisades sekka marju või peale vahukooretupsu. Vanilli asemel võid šokolaadile sulatades lisada ka 0,5 tl lahustuva kohvi pulbrit. Nii vanill kui ka kohv aitavad šokolaadi maitsenüanssidel esile tulla.

Vaja läheb (neljale):

  • 125 g tumedat või piimašokolaadi

  • 1 tl vanillikaunapastat või 1,5 tl vanillisuhkrut

  • 3 munavalget

  • 50 g suhkrut

  • 2 dl vahukoort

 

Valmista magustoitu nii:

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid