VAID VIIS KOOSTISOSA: kohupiimakoogid küpsisepõhjal

Kristi Rebane, Nipiraamat
24.01.2021
| Kristi Rebane

Koogikesed näevad armsad välja ja sobivad nii argiseks magustoiduks kui ka laste sünnipäevalauale. Sama baasretsepti saad erinevate lisanditega hõlpsalt hooajaliseks muuta: talvel serveeri koogikesi apelsini- ja mangokuubikutega, suvel kodumaiste marjadega, sügisel ahjuõunte või ploomikompotiga. Klassikaliselt sobib koogikeste kõrvale ka toormoos.

Vaja läheb:

  • 75 g digestiivküpsiseid
  • 35 g võid
  • 500 g maitsestamata kohupiimapastat
  • 200 g suhkruga kondenspiima
  • 2 muna
  • serveerimiseks soovi korral marju

Valmista koogikesi nii:

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid