VAID VIIS KOOSTISOSA | Juustune hakkliha-baklažaanivorm

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
27.09.2020
Juustune hakkliha-baklažaanivorm. | Kristi Rebane

Kodumaised magusad tomatid on lausa hullutavalt head! Happeline tomat sobib imehästi mahendama hakkliha rammusust ja juust sulatab koos hooajalise baklažaaniga kõik kokku tõhusaks, kuid kergeks vormiroaks. Proovi sama retsepti ka lambahakklihaga!

Vaja läheb (neljale):

  • 1 suurem baklažaan
  • 500 g tomateid
  • 500 g veisehakkliha
  • 125 g ehk 1 pall mozzarella’t
  • 50 g parmesani või muud tugevamaitselist juustu
  • soola-pipart
  • oliiviõli

Valmista vormirooga nii:

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid