Vaja läheb (neljale):
-
800 g tursa või tilaapia nahata fileed
-
30 g võid
-
1 sidrun
-
1 tl küüslaugupulbrit
-
75 g riivitud parmesani või muud kõva laabijuustu
+
Lisaks:
Edasi lugemiseks
Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus
Sidrunise maitsevõiga pintseldatud ja parmesaniga üle küpsetatud valge kala valmib lihtsalt, kuid viib keele alla. Küüslaugune maitsevõi muudab roa mahlaseks, sidrun paneb tagasihoidliku kala aga tõeliselt särama.
Vaja läheb (neljale):
800 g tursa või tilaapia nahata fileed
30 g võid
1 sidrun
1 tl küüslaugupulbrit
75 g riivitud parmesani või muud kõva laabijuustu
+
Lisaks:
Edasi lugemiseks
Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus
Kodus.ee tellimus annab ligipääsu kogu
kodus.ee
veebilehe tasulisele sisule, sh sinna valitud ajakirjade
Kodutohter,
Kodu & Aed,
Aed,
Jõulud,
Diivan,
Tehnikamaailm,
TM Kodu & Ehitus,
Kodukiri ning
Käsitöö
lugudele ning muudele Ühinenud Ajakirjade väljaannete materjalidele ning kodus.ee lisalugudele.
Veebilehe sisu on paberväljaannetest eraldiseisev ning kehtiv paberväljaande tellimus ei anna ligipääsu kodus.ee lehele.
Paberväljaande saab tellida veebilehelt ajakirjad.ee,
kodus.ee tellimuse vormistamiseks vajuta nupule "Kodus.ee tellimus".