VAID 5 KOOSTISOSA: grillitud kuld-merikoger kappari-võikastmega

Kristi Rebane
30.06.2022
Kristi Rebane

Alati ei ole vaja grillides marinaadile aega kulutada. Näiteks piisab vaid heast värskest kalast, mis otse grillirestile läheb, et rooga pärast koos maitseka kastmega serveerida. Kala kõrvale paku värskeid kartuleid ning sibula-hapukooresalatit, suvist segasalatit või grillitud köögivilju. Varu kalu vastavalt sööjate arvule, arvestades keskmiselt ühe kalaga kahele sööjale. Sama retsepti järgi saad ka imemaitsva beebiforelli või meriahvena.

Vaja läheb (kahele):

  • 1 roogitud ja puhastatud kuld-merikoger ehk doraado

Kaste:

  • 30 g võid

  • 2 sl kappareid

  • 2 küüslauguküünt

  • 1 sidrun

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid