TOIDUTEST | PROOVIME ÄRA! Milline liharikas viiner on maitsvaim?

Kristi Rebane
12.09.2022
Võrdluses olnud viinerid! Mitu toodet neist olid võrdselt maitsvad, kuid kaks liharikast viinerit ei vastanud üldse ootustele.

Viinerite koostis on ajas palju muutunud ja nüüdseks on väikestest vorstikestest, kus enne pidi liha luubiga taga otsima, välja kasvanud liharikkad tooted, milles on samas alles viinerite aegumatu võlu – lihtne valmistusviis ja pehme meeldiv tekstuur.

Kui ajad pakendil koostisosade real targalt järge ja vaatad, et ka rasvaprotsent poleks liiga kõrge, leiad viinerite seast häid valikuid, mida aeg-ajalt perele pakkuda.

Testisime viinereid nii: Lõikasime kõigil viineritel ühe otsa risti lahti ning jätsime teise kinniseks. Seejärel küpsetasime viinereid ahjus. Proovisime kõiki viinereid pimetestis ehk ükski testija ei teadnud, mis tootja vinku tal parajasti kahvli otsas oli.

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid