TERAV SURTSAKAS GRILL-LIHA KÕRVALE: Källomäe talu perenaine õpetab tegema äädikast tomati-tšillimoosi marineeritud kurkidega
Jana Olesk (Källomäe talu perenaine)
04.09.2022
Kuna terav moos on enamasti meeste lemmik liha kõrval, pani Källomäe talu perenaine sellele nimekski Meeste moos. | Jana Olesk

Üks veidi teravamatest hoidistest sai paar aastat tagasi meie meespere lemmikuks, sest see sobib kenasti grill-liha juurde. Samas võib see hoidis olla ka algmaterjaliks peaaegu taimsele seljankale, mida ma ikka vahel armastan teha.

 

Vaja läheb:

1 kg tomateid

1 suurem sibul

1 suurem tšillikaun

3 marineeritud kurki

80 g suhkrut

3 tera nelki

0,25 tl kaneeli

1 dl punase veini äädikat

1 sl kanget sinepit

2–3 tl soola

 

Keeda tomati-tšillimoosi nii:

1. Tükelda tomatid väiksemateks.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid