TEE ISE | Kuldkollased ja krõbedad: maisipaneeringus kalapulgad

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
15.11.2020
Vaid viiest koostisosast valmivad kuldkollased ja krõbedad kalapulgad maitsevad imehästi nii pannilt tulnuna kui ka ahjus krõbedaks küpsenult. | Kristi Rebane

Vaid viiest koostisosast valmivad kuldkollased ja krõbedad kalapulgad maitsevad imehästi nii pannilt tulnuna kui ka ahjus krõbedaks küpsenult. Kõrvale sobib hästi kas külm kurgi-hapukoorekaste, majonees või mis seal salata, ka ketšup. Kui teed suurema koguse kalapulki, võid need pärast praadimist ja jahutamist sügavkülmutada. Nii saavad koolist tulnud lapsed neid ka nädala pärast endale valmistada.

Vaja läheb (neljale):

  • 500 g tursafileed
  • 2 dl maitsestamata maisihelbeid
  • 1 dl jahu
  • 1 sidrun
  • 1 muna

Lisaks:

  • soola-pipart
  • 1 sl vett
  • praadimiseks rasvainet

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid