Vaja läheb (4−5 sööjale):
- 1 sibul
- 300 g keedetud peeti
- 500 g kodust hakkliha
- 5 sl riivsaia
- 5 sl vett
- 1 muna
- võid vormi määrimiseks
- soola-pipart
Valmista pikkpoissi nii:
Edasi lugemiseks
Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus
Kui soovid tihedama tekstuuriga pikkpoissi, mida külmana ka leivale lõigata, klopi tainas korralikult läbi. Kui segad taina läbi vaid õrnalt, saad õhulisema pikkpoisi, mida pigem paksemalt viilutada. Mõlemal juhul tuleb pikkpoiss aga maitsev.
Vaja läheb (4−5 sööjale):
Valmista pikkpoissi nii:
Edasi lugemiseks
Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus
Kodus.ee tellimus annab ligipääsu kogu
kodus.ee
veebilehe tasulisele sisule, sh sinna valitud ajakirjade
Kodutohter,
Kodu & Aed,
Aed,
Jõulud,
Diivan,
Tehnikamaailm,
TM Kodu & Ehitus,
Kodukiri ning
Käsitöö
lugudele ning muudele Ühinenud Ajakirjade väljaannete materjalidele ning kodus.ee lisalugudele.
Veebilehe sisu on paberväljaannetest eraldiseisev ning kehtiv paberväljaande tellimus ei anna ligipääsu kodus.ee lehele.
Paberväljaande saab tellida veebilehelt ajakirjad.ee,
kodus.ee tellimuse vormistamiseks vajuta nupule "Kodus.ee tellimus".