Kaks võimalust menüü jagamiseks:
- Kas seltskonnas on hobikokk – keegi, kellele meeldib kooke küpsetada või kelle leivanumbriks on maitsvad segasalatid? Jagage road selle järgi külaliste vahel ära, et kõik teaksid täpselt, mis käigu nad peaksid valmiskujul kaasa tooma. Tavaliselt on ühe-kahe roa kodus valmis tegemine ja kaasatoomine märkimisväärselt rahakotisõbralikum, kui poest näkse või kulinaarialetist valmistoitu kaasa osta.
- Põnev lahendus on loosi võtta, kes mis käigu eest vastutab. Näiteks loosige külaliste vahel kaasatoomiseks välja järgmised toidud: tervitusampsud, külm eelroog, värske salat, soe liha, kala või taimne pearoog, soe köögiviljadest kõrvalroog, magustoit. Pererahvale võib jääda teha teine kõrvalroog (näiteks riis, kartulid või kuskuss) ja miks mitte ka teine eelroog.
Edasi lugemiseks
Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus