SOOLASTE AMPSUDE KÕRVALE: veinine tšilli-paprikamoos
Jana Olesk, ajakiri Nipiraamat
21.11.2020
Veinimekiga tšillimoos, mis sobib nii juustu kui ka lihaga. | Jana Olesk

Kuna loodetavasti on tulemas külm talv, kulub ära midagi, mis ergutab  maitsemeeli ja annab sulle soojust seestpoolt. Ja mis saaks selleks olla parem, kui üks veinimekiga tšillimoos, mis sobib nii juustu kui ka lihaga.

Vaja läheb:

  • 100–200 g tšillipiprakaunu
  • 900 g punast paprikat (puhastatud paprika kogus)
  • 350 g suhkrut
  • 1–1,5 tl soola
  • 1 dl punast poolkuiva veini
  • natuke vett

Keeda tšillimoosi nii:

1. Puhasta ja tükelda paprikad ning tšillid ja tõsta potti. Ära tšillisid seemnetest puhasta,.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid