Soojendab sööjaid: toitev kõrvitsa-lambalihahautis

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
09.10.2020
Toitev hautis sobib tuulisel sügispäeval hästi sööjaid soojendama. | Kristi Rebane

Toitev hautis sobib tuulisel sügispäeval hästi sööjaid soojendama. Lihtne hautis nõuab kokalt vaid lühidat köögis askeldamist ega vaja pikka haudumisaega. Liha saab ka mõnekümne minutiga mõnusalt pehme. Kasuta võimalusel kondiga abaliha ja lase see poes või turul müüjal viilutada.

Vaja läheb (neljale):

  • 750 g lamba kondiga abaliha
  • 1 keskmine porru
  • 3 sl kontsentreeritud tomatipastat
  • 1 loomaliha puljongikuubik
  • 1 + 1 klaasi vett
  • 1 kg kõrvitsat (puhastamata kaal)
  • praadimiseks õli
  • soola-pipart
  • serveerimiseks meelepärast värsket maitserohelist

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid