SÖÖ JA NAUDI! Maasika-rabarberipirukas
Pille Enden
20.06.2021
Maasika-rabarberipirukas | Jaan Heinmaa

Suvemagusad maasikad – neist ei saa iial isu täis. Aromaatsed ja maitsvad väikesed punapõsed on täis looduslikke kiudaineid, C-vitamiini ja mineraalaineid, rauasisaldus on aga lausa legendaarne. Nii et söö ja naudi terviseks!

Maasika-rabarberipirukas

Rabarber annab maasikapirukale meeldiva hapuka nüansi, aga piruka võib valmistada ka ainult maasikatega.

10 tk

Valmistusaeg 20 minutit + 30 minutit külmkapis+ 30–35 minutit ahjus

Põhi:

175 g võid

0,75 dl suhkrut

4 dl nisujahu

1 keskmine muna

1 tl vanillisuhkrut

Täidis:

3 muna

300.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid