SOBIB IGAKS TOIDUKORRAKS | Siiruviiruline porgandipirukas

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
13.09.2020
Kaunite porgandiroosidega pirukas saab sööjatelt kiidusõnu peale maitse kindlasti ka oma välimuse eest. | Kristi Rebane

Lahtised pirukad sobivad igasse olukorda. Need on menukad nii suupistelaual kui ka koos salatiga pearoaks serveerituna, maitsevad head nii soojalt kui ka jahtunult, samavõrd hästi õhtul ja hommikusöögiks. Kaunite porgandiroosidega pirukas saab sööjatelt kiidusõnu peale maitse kindlasti ka oma välimuse eest.

Vaja läheb (neljale pearoaks):

Pirukapõhi:

  • 140 g võid
  • 2,5 dl nisujahu
  • 1 dl toortatrajahu
  • 1 tl soola
  • 1 suur muna

Täidis:

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid