Samm-sammult õpetus: Vahemere hõngu toovad lauale dolmad

Kristi Rebane
07.07.2021
Kristi Rebane

Eestis on dolmade valmistamiseks sobivaim aeg just suvi, kui kodumaised värsked ürdid on oma parimas vormis. Rullikeste keeramine on näputöö, mis nõuab küll veidi aega, kuid maitsev tulemus on seda väärt.

Vaja läheb (kuuele sööjale):

  • 1 sibul

  • 3 küüslauguküünt

  • u 20 rohelise sibula vart

  • 2,5 dl risotoriisi

  • 2,5 dl vett

  • suur peotäis värsket piparmünti

  • suur peotäis värsket lehtpeterselli või koriandrit

  • suur peotäis värsket tilli

  • 1 suur sidrun

  • 250 g viinapuulehti

  • soola-pipart

  • oliiviõli

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid