SAMM-SAMMULT | Kirsitäidisega juustukook šokolaadipõhjal

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
08.11.2020
Torti aitas kaunistada 3-aastane Robin. | Kristi Rebane

Õpetame sind isadepäevaks tegema imemaitsvat torti, kus šokolaadisel põhjal on mahlased kirsid ja marjadel troonimas kreemine toorjuustukiht. Isadepäevakaardi asemel pane head soovid kirja hoopis tordile!

Vaja läheb (6−8 maiasmokale):

Šokolaadi-kirsikiht:

  • 100 g võid
  • 150 g tumedat šokolaadi (või 100 g tumedat + 50 g piimašokolaadi)
  • 1 tl lahustuva kohvi pulbrit
  • 1 dl suhkrut
  • 0,5 tl vanillikaunapastat (või 1 tl vanillsuhkrut)
  • 2 muna
  • 0,5 dl magustamata kakaopulbrit
  • 1 dl nisujahu
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • näpuotsatäis soola
  • 150 g külmutatud kirsse

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid