SAMM-SAMMULT | Itaalia juurtega kõrvitsa-panna cotta

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
16.10.2020
Retsepti järgi valmib Itaalia juurtega panna cotta, mida süüa kausist. | Kristi Rebane

Retsepti järgi valmib Itaalia juurtega panna cotta, mida süüa kausist. Kui soovid kooretarretist serveerida kausikesest välja kummutatult taldrikul, tõsta valmis magustoitudega kausikesed korraks poolenisti kuuma vette ja seejärel tagurpidi serveerimistaldrikule. Nii tuleb magustoit kergelt vormist välja.

Vaja läheb (neljale):

  • 2 (või 2½) želatiinilehte
  • 2 dl vahukoort
  • 1 dl piima
  • ½−⅔ dl suhkrut
  • 0,5 tl vanillikaunapastat või 1 tl vanillsuhkrut
  • 2 dl kõrvitsapüreed
  • poolelt sidrunilt riivitud koor

Valmista kõrvitsapüreed magustoidu tegemiseks nii:

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid