RAHVUSVAHELINE ŠOKOLAADIJÄÄTISE PÄEV | Valmista alla tunni koduste vahenditega eriti magusa glasuuriga pulgajäätised

Kristi Rebane
07.06.2021
Kollaaž | 8x Kristi Rebane

Pole midagi mõnusamat kui päikeselisel päeval krõmpsuva šokolaadiglasuuriga pulgajäätist limpsida! Kui su lemmikjäätist müüakse vaid topsis, pane see ise pulga otsa ja kata just sulle meelepärase šokolaadiglasuuri ning lisanditega.

Vaja läheb:

  • 2 u 250 g topsi meelepärast jäätist

  • 200 g tumedat šokolaadi

  • 200 g valget šokolaadi

  • 6 sl kookosõli

  • 50 g mandleid või muid pähkleid

  • 5 sl külmkuivatatud marju, näiteks vaarikaid

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid