PÜHADEJÄRGNE UUSKASUTUS: pehme piparkoogimaitseline kook ploomide ja toorjuustuga

Pille Enden
05.01.2021
Jaan Heinmaa

Piparkookide küpsetamine on üks tore tegevus ja kipub tihtipeale ülekäte minema. Kui pühade ajal ei jaksanud kõiki piparkooke ära süüa, saab nüüd veel ka ühe hea pehme piparkoogimaitselise koogi küpsetada, kui neid tainasse panna.

Pehme piparkoogimaitseline kook ploomide ja toorjuustuga 
10 tk
Valmistusaeg 20 minutit + 12 tundi leotamiseks + 35–40 minutit ahjus 

3 dl tuhksuhkrut
4 dl nisujahu
80 g piparkooke 
70 g jahvatatud pähkleid
2 tl küpsetuspulbrit
200 g pehmet võid + natuke vormi  määrimiseks
1 muna
1 munakollane

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid