PÕNEV VALIK | Lihapallide asemel mõnusad oapallid

Kristi Rebane
17.01.2022
Lihapallide asemel mõnusad oapallid | Kristi Rebane

Mustadest ubadest saab valmistada tõeliselt maitsekaid ja toitvaid taimseid pallikesi. Need on superhead pastaga serveerimiseks, aga sobivad hästi ka dipikastmega suupistelauale, koorekastmes koos kartulipudruga või külmalt vahepalaks.

Vaja läheb (neljale):

  • 1 suur sibul

  • 3 küüslauguküünt

  • 2 × 400 g musti konservube

  • 100 g täistera-kaerajahu (võib olla ka gluteenivaba)

  • 1,5 tl jahvatatud vürtsköömneid

  • 2 sl ketšupit

  • soola-pipart

  • praadimiseks õli

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid