NAUDI SUVE JA PUHKUSE MAITSEID | Tummine Itaalia mereannisupp

Kristi Rebane
27.01.2022
Tummine Itaalia mereannisupp | Kristi Rebane

Jaanuari rõsket ilma aitab peletada üks korralik kausitäis tummist suppi. Soojendav kõhutäis valmib kiiresti ja maitseb kõigile mereannisõpradele. Kindlasti lisa supile ka retseptis olev lusikake suhkrut, mis tomati happelisust tasakaalustab.

Vaja läheb (neljale):

  • 1 sibul

  • 2 küüslauguküünt

  • 3 sellerivart

  • 2 sl kontsentreeritud tomatipastat

  • 6 dl kala- või köögiviljapuljongit

  • 400 g purustatud tomateid

  • 6−8 päikesekuivatatud tomatit

  • väike peotäis oliive

  • 2 loorberilehte

  • 1 tl suhkrut

  • 500 g kalafileed, näiteks lõhet ja turska pooleks

  • 200 g hiidkrevette

  • soola-pipart

  • praadimiseks oliiviõli

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid