MÕNUS LIHAKÕRVANE: sõstrane sibulamoos
Jana Olesk, ajakiri Nipiraamt
14.11.2020
Säti moos lauale koos magushapu lihaga või lisandiks koduselt rikkalikule burgerile. | Jana Olesk

Meie aias kasvasid sel aastal teiste seas ka punased sibulad, mida sai parasjagu nii palju, et osast üks mõnus sibulamoos teha. Vahelduseks on moos tehtud sõstramahlaga. Seega sobib see sibulamoos kenasti ka neile, kes äädikat ei armasta. Säti moos lauale koos magushapu lihaga või lisandiks koduselt rikkalikule burgerile.

 Vaja läheb:

  • 8 keskmise suurusega punast sibulat
  • 1 klaas punase sõstra mahla või siirupit
  • 0,5–1 klaas kookospalmisuhkrut
  • 0,5 tl roosat soola

Keeda sibulamoosi nii:

1. Puhasta sibulad, viiluta õhukeselt ja pane koos sõstramahlaga keema. Lisa pool klassi suhkrut ja sool.

2. Sega keedust, kuni.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid