MÕNUS LIHAKÕRVANE: sõstrane sibulamoos

Jana Olesk, ajakiri Nipiraamt
14.11.2020
Säti moos lauale koos magushapu lihaga või lisandiks koduselt rikkalikule burgerile. | Jana Olesk

Meie aias kasvasid sel aastal teiste seas ka punased sibulad, mida sai parasjagu nii palju, et osast üks mõnus sibulamoos teha. Vahelduseks on moos tehtud sõstramahlaga. Seega sobib see sibulamoos kenasti ka neile, kes äädikat ei armasta. Säti moos lauale koos magushapu lihaga või lisandiks koduselt rikkalikule burgerile.

 Vaja läheb:

  • 8 keskmise suurusega punast sibulat
  • 1 klaas punase sõstra mahla või siirupit
  • 0,5–1 klaas kookospalmisuhkrut
  • 0,5 tl roosat soola

Keeda sibulamoosi nii:

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid