LOHUTUSTOIT! Kaua podisenud nelja-oa-pada

Kristi Rebane
12.10.2021
Kaua podisenud nelja-oa-pada | Kristi Rebane

Tummine ja toitev pajaroog ei nõua küll palju köögis toimetamist, kuid vajab omajagu aega, et pliidil podiseda. Seega on hea valmistada seda topeltkogus. Alles jäänud jahtunud pajaroa võid portsjonitena sügavkülmutada, et mõnel kiirel päeval oleks toitev tervislik söök kohe võtta.

Vaja läheb (viiele):

  • 2 dl nelja sorti kuivatatud ube

  • 1 suur sibul

  • 4 küüslauguküünt

  • 2 sl kontsentreeritud tomatipastat

  • 1 l vett

  • 2 (mahe)puljongikuubikut

  • praadimiseks õli

  • soola-pipart

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid