Lihtne pada gurmeeroaks: spargli-kitsejuusturisoto

Kristi Rebane
07.05.2021
Kitsejuust ja spargel muudavad lihtsa riisipaja gurmeeroaks, mis võlub oma tasakaalus maitse ja kevadise välimusega. | Kristi Rebane

Kitsejuust ja spargel muudavad lihtsa riisipaja gurmeeroaks, mis võlub oma tasakaalus maitse ja kevadise välimusega. Risoto, nagu pastaroadki, on kõige parem kohe valminult, ehk tegu on toiduga, mille järel peaksid lauas ootama sööjad, mitte valminud roog lauda istujaid.

Vaja läheb (neljale):

  • 1 sibulat
  • 1 sl võid + 2 sl õli
  • u 1 l köögiviljapuljongit
  • 200 g risotoriisi
  • 1 dl kuiva valget veini
  • 180 g pehmet koorikuga kitsejuustu
  • 400 g sparglit
  • soola-pipart
  • serveerimiseks parmesani

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid