Lihtne pada gurmeeroaks: spargli-kitsejuusturisoto
Kristi Rebane
07.05.2021
Kitsejuust ja spargel muudavad lihtsa riisipaja gurmeeroaks, mis võlub oma tasakaalus maitse ja kevadise välimusega. | Kristi Rebane

Kitsejuust ja spargel muudavad lihtsa riisipaja gurmeeroaks, mis võlub oma tasakaalus maitse ja kevadise välimusega. Risoto, nagu pastaroadki, on kõige parem kohe valminult, ehk tegu on toiduga, mille järel peaksid lauas ootama sööjad, mitte valminud roog lauda istujaid.

Vaja läheb (neljale):

  • 1 sibulat
  • 1 sl võid + 2 sl õli
  • u 1 l köögiviljapuljongit
  • 200 g risotoriisi
  • 1 dl kuiva valget veini
  • 180 g pehmet koorikuga kitsejuustu
  • 400 g sparglit
  • soola-pipart
  • serveerimiseks parmesani

Valmista risotot nii:

1. Koori ja haki sibul.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid