Lihtne eine värskes õhus: lõkkel küpsenud „kuumad koerad“ kurgisalatiga

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
04.10.2020
Lõkkel küpsetatud viinerid koos klopitud kurgisalati ja magusa-maheda sinepiga maitsevad saia vahel imeliselt, eriti kui iga sööja on oma viineri ise lõkkel jumekaks küpsetanud. | Kristi Rebane

Lõkkel küpsetatud viinerid koos klopitud kurgisalati ja magusa-maheda sinepiga maitsevad saia vahel imeliselt, eriti kui iga sööja on oma viineri ise lõkkel jumekaks küpsetanud. Kogemus näitab, et suuremad sööjad soovivad kahte hot dog’i, pisematele piisab ühest.

Vaja läheb (8 hot dog’i):

  • 8 pikka Frankfurteri viinerit või muud eelküpsetatud peenikest vorsti
  • hot dog’i saia
  • magusat pigistatavas plastpudelis sinepit

Kurgisalat:

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid