LEMMIK UUES KUUES: bešamellkastme ja läätseraguuga taimne lasanje

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
08.11.2020
Kristi Rebane

Lasanje on paljude gurmaanide lemmik. Maitsev ja mahlane lasanje ei pea aga ilmtingimata olema tehtud hakkliha ning suure koguse juustuga. Läätsedega täistaimne lasanje täidab hästi kõhtu, kuid on tavalisest pasta-roast kõhule kordades kergem.

Vaja läheb (neljale):

  • 250 g lasanjeplaate
  • 100 g taimset riivjuustu

Läätseraguu:

  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 keskmine porgand
  • 1 sellerivars
  • 2 sl kontsentreeritud tomatipastat
  • 400 g purk läätsi
  • 400 g purk purustatud tomateid
  • 1,5 purki vett
  • 0,5 tl tüümiani
  • 1 tl punet
  • praadimiseks margariini või õli
  • soola-pipart

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid