KUS ON KASTE? Õpi valmistama põhikastmeid, et sinu köök ka päriselt parim võiks olla!
Pille Enden
04.01.2022
Jaan Heinmaa

Kaste täidab toidu viimistlemisel olulist rolli: annab ahvatleva väljanägemise, täiustab maitset ja toob esile roa parimad omadused. Kastmete maailm on tohutu, aga piisab ka põhikastmete tegemise oskusest, et siis lisanditega tuletada neist lugematul arvul uusi ja põnevaid maitseid.

Croque Madame’i vorm bešamellkastmega | Jaan Heinmaa

Bešamell ehk valge põhikaste

... on üks lihtsamaid kastmeid, mis tehakse võist, piimast ja jahust. Seda võib lisanditega varieerida ja selle põhjal valmistada näiteks sibula-, seene-, tomati-, sinepi-, paprika-, ürdi- või juustukastet.

RETSEPT: Croque Madame’i vorm bešamellkastmega

Kuulus prantsuse hommikusöök koosneb.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid