Kirglikud hoidistajad jagavad mõtteid: kas keeta suveannid moosiks või panna sügavkülma?

Helen Serka-Sanchez
15.08.2020
Laura laseb hoidised valmistades fantaasial lennata. | erakogu

Igal perenaisel on oma retseptid, mille järgi nad oma hoidised purki panevad. Kaks kirglikku hoidistajat toovad välja, mis on kuumutatud ja sügavkülmutatud hoidiste plussid ning miinused.

KUI HALB VÕI HEA ...

... on suveannid moosiks keeta?

„Minu köögis valmivad suve- ja sügisperioodil erinevad põnevad moosid. Olen hinges korilane ja loodusenautija ning minu jaoks on tõeline lõõgastus minna metsa marjule. Samuti on mind õnnistatud esivanemate väga saagikate marjaaedadega,“ räägib Laura Sildmäe, kes laseb moosivalmistamise juures fantaasial lennata.

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid