Kallid perenaised, teie teete kõik hästi! Küpsetamise käigus tekivad paratamatult rasvapritsmed ahju lakke ja grilli kuumutuselementidele ning niiskus laskub ahju põhja, kus ta kuumale pinnale kinni „küpseb“ . See on eriline mustus, mille eemaldamine pole sugugi lihtne.
Pürolüüsi funktsioon
Pürolüüsiga praeahjude omanikud on sellest murest priid, sest neil ei teki vajadust kasutada kemikaale ja tegelda tüütu puhastamisega, vaid selle asemel saavad nad pühenduda oma hobidele või perele.
Pürolüüs on orgaaniliste ainete kuumutamine ja lagundamine ilma õhuta. Protsessi ajal kuumeneb praeahi 500 kraadini ja selle käigus põlevad emailitud praeahju seintel olevad rasvajäägid ära. Tulemuseks on vaid neist rasvaplekkidest järele jäänud tuhk, mille saab hõlpsalt lapiga kokku pühkida.
Kõik ebamugavad ja raskesti ligipääsetavad pinnad saavad puhtaks: kumerad nurgad, klaasuksesein, ahjurestide hoidikud. Praeahju on soovitatav pürolüüsiga puhastada vähemalt üks kord kuus. Pürolüüs toimib kogu ahju eluea jooksul ja erinevalt katalüütilistest ahjudest pole mingeid komponente vahetada tarvis.
Edasi lugemiseks
Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus