HITIHOIATUS! Rebitav kõrvitsa-kaneelisai on mahlakas, värvikas ja maitsev

Pille Enden
23.10.2023
Rebitav kõrvitsa-kaneelisai | Jaan Heinmaa

Kõrvits on imeline vili, mida annab sajal moel kasutada – küpsetada, hautada, praadida, aga ka toorelt tarbida – panna näiteks smuutisse. Toores kõrvits on eriti kasulik. Küpsetistele annab kõrvits mahlakust, pehmust ja kauni kollase värvi.

Rebitav kõrvitsa-kaneelisai

16 tk

Valmistusaeg 30 minutit + kerkib u 70 minutit + ahjus u 55 minutit

  • 200 g kõrvitsat

  • 2 sl sulatatud võid

  • 0,5 dl pruuni suhkrut

  • 1 tl jahvatatud kaneeli

  • 0,5 tl soola

  • 1 muna

  • 6 dl nisujahu

  • 1 pakk (11 g) kuivpärmi

  • 1 dl piima

  • õli vormide määrimiseks

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid