ESIMESED HOIDISED | Juustumoos rabarbriga

Jana Olesk, ajakiri Nipiraamat
22.05.2021
Jana Olesk

Juust on populaarne ja mõnus näks nii pidulauale kui ka õhtuseks nautimiseks koos kallitega. Seda naudingut on tore vürtsitada mõne omatehtud hõrgu moosiga. See särtsakas moos sobib ülihästi mahedate valgehallitusjuustude juurde, aga ka grillihooaja avapeol lihakõrvaseks.

Vaja läheb:

  • 300 g rabarbrit
  • 1 suurem punane sibul
  • 1 tšillipiprakaun
  • pisut vett poti põhja
  • 200 g rafineerimata roosuhkrut
  • 0,5 tl musta jahvatatud pipart
  • 0,5 tl jahvatatud kaneeli
  • 0,25 tl (Himaalaja roosat) soola
  • 2 sl mahedamaitselist õunaäädikat

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid