Avasta uusi maitseid: kreemjas polenta värvilise tomatisalsaga

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat
16.08.2020
Tõeliselt hõrgu maisitangupudru saladus peitub pikas haudumisajas, nii et võta roa keetmiseks aega . | Kristi Rebane

Tõeliselt hõrgu maisitangupudru saladus peitub pikas haudumisajas, nii et võta roa keetmiseks aega – kuldkollane kreemjas lõpptulemus on seda väärt! Kireva ja maitsvaima salsa saad kodumaistest parimas vormis eri värvi tomatitest.

Vaja läheb (neljale):

Polenta:

  • 2 dl maisimannat, -tangu või jämeda jahvatusega maisijahu
  • 8 dl vett või 1:1 vee ja piima segu
  • 1 tl soola
  • 50 g Parmesani või muud juustu (soovi korral)

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid