Lahtirullitavad kangasrätikud
Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli lektor Katrin Laikoja on öelnud, et köögirätikute kasutamine on eelkõige ohutuse küsimus. Ühte kangasse nii käsi, nõusid kui ka pindu kuivatades loome kasvulava mikroobidele. Kui käsi ei tõuse aga ühekordseid paberrätikuid tarvitama tööpindade ja puuviljade kuivatamiseks, on võimalus luua korduskasutatavad
kangatükid oma kapijääkidest. Selleks lõika vanadest froteerätikutest välja sobiva kujuga tükid ja ühenda need rulliks iga tüki nurkadesse õmmeldud takjapaelte või trukkidega. Pärast kasutamist pane lapid kohe pessu. Pesemisel kasuta vähemalt 50kraadist temperatuuri.
Edasi lugemiseks
Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus